fbpx

Om Ideogen Medical Marketing


ikon fortrolighedspolitik

Be honest, be relevant, bring knowledge

Ideogen Medical Marketing tilbyder full-serviceløsninger til life-science og pharma

Vi kan hjælpe dig med dine medical marketing behov. Vi udvikler indhold og kommunikation til sundhedsprofessionelle, og til patienter og deres pårørende. Ideogen Medical Marketing tror på at skabe indhold, der skaber forbindelse med communities, uanset om det er online eller offline. Med mange års erfaring fra både farma og bureauer har vi værktøjerne til at hjælpe dig med at lykkes.

Vores vigtigste overbevisning er, at medical marketing skal være ærlig, relevant og bibringe ny viden. Derfor sætter vi en ære i at have både den medicinske viden og den forretningsmæssige indsigt, der er nødvendig for at skabe fremragende løsninger.

Medical marketing er en specialist opgave. Desværre har mange reklamebureauer til i dag ikke de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at matche dit behov. Ved at arbejde med Ideogen Medical Marketing har du muligheden for enten at få en komplet serviceløsning eller bruge os sammen med dit eksisterende bureau.

Medical marketing har ændret sig betydeligt i de sidste år. I dag er begreber som patient centricity, mobile marketing, marketing automatisering nye elementer i marketing mixet. Vi kan hjælpe dig med at navigere i dette nye landskab.

Ideogen Medical Marketing arbejder også med Medtech startups. Vi kan hjælpe dig med at lykkes i USA. Uanset om du ønsker at gå på markedet, eller du er på udkig efter potentielle partnere eller investorer. Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Ideogen Medical Marketing er baseret i København

 

Medicinsk markedsføring PC

Christian skæl Lund Nielsen

Christian Skæffergaard Heebøll-Nielsen

Christian er farmaceut og har mere end 15 års erfaring fra marketing management og medical marketing. Både fra life-science og fra reklamebureauer.

Som farmaceut har Christian en solid viden om lægemidler og sundhed. Han har også arbejdet inden for andre beslægtede områder, såsom medicinsk ernæring og medicinsk udstyr. Han har arbejdet som marketingchef og har desuden erfaring med forretningsudvikling og e-marketing.

%d bloggers like this: