fbpx

FÅ SAT DIN MARKEDSFØRING AF DIN KLINIK PÅ AUTOPILOT MED LEADSCOREAPP OG IDEOGEN

LeadScoreApp er en effektiv online platform til leadgenerering, CRM og marketing automatisering og en prisvenlig løsning til markedsføring af din klinik. Via LeadScoreApp kan du optimere din markedsføring af klinikken ved at gøre den mere målrettet. Platformen giver dig muligheden for at se adfærden hos dine leads, så du ved præcis, hvor deres interesse for din klinik ligger. Hos Ideogen er vi eksperter i digital marketing og LeadScoreApp partner. Vi kan derfor hjælpe dig med at få det optimale ud af LeadScoreApp. Det gør vi ved at tage fat i både det strategiske inden for dine digitale tiltag samt de praktiske værktøjer stillet til rådighed på platformen.

HVAD ER LEADSCOREAPP

LeadScoreApp er et dansk marketing automatiseringsværktøj med brugervenlighed i fokus. Som LeadScoreApp partner har Ideogen alle kompetencerne til at hjælpe dig med at få det optimale ud af værktøjet. Formålet med LeadScoreApp er at bruge de købssignaler, som leads og kunder sender på et website til at generere flere leads og mere salg. Softwaren er et godt værktøj til at eksekvere en inbound marketing strategi for klinikker.

Meget lig HubSpot’s værktøjer er LeadScoreApp’s strategi fokuseret omkring en proces af fem trin. Først tiltrækning af trafik til websitet. Dernæst hhv. opsamling af leads og plejning af leads. Derefter salg og afrundet af trinnet kundepleje.

Det er langt mere effektivt at se på leadgenerering som en proces, og derfor inkluderer systemet et fokus på netop det. Først og fremmest skal hjemmesiden opsamle leads. Derefter skal leadsene kvalificeres med et pointsystem på hjemmesiden. Når det er gjort, skal der holdes styr på, hvor et lead er i købeprocessen, og de skal flyttes gennem processen, således at de kommer tættere på et køb. Dette skal gøres ved hjælp af automatiske e-mail kampagner.

Helt konkret indeholder LeadScoreApp følgende funktioner:

Lead tracking: Se, hvordan leads bruger din hjemmeside, hvilke sider de læser, og hvilke mails de åbner.

Lead scoring: Få vist en prioriteret liste af varme leads, som du kan gøre til nye kunder.

Online CRM: Få flere hotte leads og plej dem automatisk til nye kunder

E-mail automation: Match de rigtige budskaber til de rigtige leads på det rigtige tidspunkt.

HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG

Som partner med LeadScoreApp kan vi tilbyde professionel hjælp til at få sat systemet op og tilpasset det dine behov til markedsføring af din klinik. Vi hjælper dig med at få optimeret dine salgs- og marketingprocesser inden for blandt andet automatisering og lead konvertering. Derudover har vi også erfaring med at optimere ud fra et højere strategisk niveau og kan dermed hjælpe dig med at udnytte LeadScoreApp som et strategisk værktøj. Kontakt os på telefon 28 92 22 28 eller send en besked til os her.

%d bloggers like this: